Ara sonrası önce tutuklu sanıklardan Güldem Şık ve Kağan Sürmegöz, itirafçı Gökhan Köseoğlu’na soru sordu.
Kağan Sürmegöz, "2015'te işe girdiğinizi söylediniz. Sizinle daha önce tanıştık mı?" diye sordu. Köseoğlu, "Hayır, aşağıda tanıştık" yanıtını verdi. Bunun üzerine Sürmegöz, "Serdal Taşkın ile Kağan Sürmegöz devamlı iletişim halinde demişsiniz" dedi. Köseoğlu, "İlknur Kaya söyledi. Ben sizi yan yana görmedim" ifadelerini kullandı.
Tutuklu sanıklardan Güldem Şık, Köseoğlu'na "Bana savcılıktan bir bilgi geldi. 'Murat'ı, Emrah'ı, Barış'ı ver, seni çıkartalım' dediler. Size de böyle bir teklif geldi de 'Barış taze bitti, Güldem'i vereyim' mi dediniz" diye sordu.
Köseoğlu, "Böyle bir şey söylenmiş olsa, ben hâlâ burada mı olurdum" yanıtını verdi. Şık bunun üzerine, "Ben faydalı olamamışım demek ki" dedi. Köseoğlu, "Ben bildiklerimi konuşuyorum" ifadelerini kullandı.
Evrensel'i Takip Et