15 Haziran 2013 11:02

UEFA'dan yalanlama

UEFA, Türkiye basınında yer alan, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a yaptırım uygulanmayacağı yolundaki haberlere resmi bir açıklama ile cevap verdi. UEFA, şike soruşturmasıyla ilgili dün ve bugün Türkiye medya kuruluşlarında çıkan açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.Fenerbahçe ve Beşikt

UEFA'dan yalanlama
Paylaş

UEFA, Türkiye basınında yer alan, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a yaptırım uygulanmayacağı yolundaki haberlere resmi bir açıklama ile cevap verdi. UEFA, şike soruşturmasıyla ilgili dün ve bugün Türkiye medya kuruluşlarında çıkan açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın akıbetine Disiplin Kurulunun karar vereceğini vurgulayan UEFA Yönetimi, resmi sitesinde yer verdiği açıklamada; “Disiplin Kurulu bağımsızdır. Bu nedenle UEFA yönetiminin, Kurulun soruşturmasından çıkacak kararları şimdiden tahmin etmesi mümkün değildir” denildi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında, yürürlükte olan uygulamalar çerçevesinde karar verileceğini belirten UEFA Yönetimi, Disiplin Kurulunun taraftara adil davranacağı konusunda kuşkuları bulunmadığını ifade etti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Göztepe 88 yaşında

SONRAKİ HABER

Gezi tepkisi Doğuş Grubunu durdurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...