13 Haziran 2013 12:15

NTV'nin CEO'su Aydın istifa etti

Taksim'de yaşanan olayları vermediği için halktan büyük tepki gören NTV'nin Genel Yayın Grubu CEO'su Cem Aydın'ın istifa ettiği öğrenildi.Taksim'de günlerce devam eden olaylara karşı uzun süre yayın yapmayan NTV'nin süresiz izne gönderilen Genel Yayın Grubu CEO'luğunu yürüten Cem Aydın'

NTV'nin CEO'su Aydın istifa etti
Paylaş

Taksim'de yaşanan olayları vermediği için halktan büyük tepki gören NTV'nin Genel Yayın Grubu CEO'su Cem Aydın'ın istifa ettiği öğrenildi.

Taksim'de günlerce devam eden olaylara karşı uzun süre yayın yapmayan NTV'nin süresiz izne gönderilen Genel Yayın Grubu CEO'luğunu yürüten Cem Aydın'ın istifa ettiği ortaya çıktı. 18 yıldır NTV'de görev yapan Aydın, çalışanlarla yaptığı toplantıda, yaşananlarla ilgili özür dilemiş ve "Yaşanan son gelişmelerin tüm medyayı olduğu gibi NTV çalışanlarını üzdüğünün de farkındayım. Eleştiriler büyük oranda haklıdır. Bunu herhangi bir nedenle değil vicdanımla söylüyorum. Mesleki sorumluluğumuz açısından bize düşen, olanı olduğu gibi vermektir. Dengesizlikler içinde denge arayışı tüm medyayı olduğu gibi bizi de etkiledi. İzleyicilerimiz ihanete uğramış gibi hissetti, bu konuda onları haksız bulmak mümkün değil" demişti.

Gezi Parkı olaylarına kanalın sessiz kalıp yayın yapmamasından ötürü Taksim'de bulunan canlı yayın aracını ateşe veren eylemciler, kanalın binası önünde de uzun süre eylem yapmıştı. (İSTANBUL)

SONRAKİ HABER

‘Polise direnmekle suçlandık’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...