10 Haziran 2013 10:25

Brezilya 2014 heyecanı sürüyor

BREZİLYA-2014 Dünya Futbol Şampiyonası Asya kıtası üst grup eleme mücadelesinde son iki haftaya giriliyor.Brezilya-2014 vizesi alacak dört ülkenin belirleneceği zorlu mücadele sona gelinirken bugün beşer takımlı A ve B gruplarında dört karşılaşma oynanacak.Katar ve Lübnan’ın dünya kupasına gitme şanslarını kaybettik

Brezilya 2014 heyecanı sürüyor
Paylaş

BREZİLYA-2014 Dünya Futbol Şampiyonası Asya kıtası üst grup eleme mücadelesinde son iki haftaya giriliyor.
Brezilya-2014 vizesi alacak dört ülkenin belirleneceği zorlu mücadele sona gelinirken bugün beşer takımlı A ve B gruplarında dört karşılaşma oynanacak.
Katar ve Lübnan’ın dünya kupasına gitme şanslarını kaybettikleri A Grubu’nda grup ikincisi Özbekistan, averajla grup birincisi olan Güney Kore’ye konuk olacak. Bu gruptaki ikinci maçta ise bir diğer iddialı ekip İran, Lübnan’ı ağırlayacak. Grubun beşinci takımı Katar ise bu haftayı bay geçirecek.
Japonya’nın Brezilya-2014 vizesi aldığı B Grubu’ndaki ilk maçta Avustralya kendisi gibi 7 puanı bulunan Ürdün’ü konuk edecek. Gruptaki ikinci karşılaşmada ise grup lideri Japonya Irak deplasmanına gidecek. 9 puanla ikinci sırada yer alan Umman ise haftayı dinlenerek geçirecek.
18 Haziranda sona erecek Asya üst tur grup elemeleri sonunda gruplarında ilk iki sırada yer alacak en iyi dört takım direkt Brezilya-2014 vizesini alacak. Asya’dan gidecek beşinci takım ise bu iki grupta üçüncü olan iki takım arasında yapılacak maçlar sonunda belli olacak. Galip gelen takım Asya’yı temsilen Okyanus bölgesi temsilcisiyle karşılaşacak. Bu mücadelede galip gelecek ekip Brezilya-2014 vizesi alacak bir diğer şanslı ülke olacak.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Barajın sulama projesi patladı

SONRAKİ HABER

Trabzonspor'dan açıklama, taraftardan tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...