24 Mayıs 2013 10:21

NBA’de sezonun en iyi 5’i

NBA’de normal sezonun en iyi ilk 5’i seçildi. İlk 5’e 11. kez girmeyi başaran Kobe Bryant, Karl Malone’dan sonra bu onura erişen ikinci isim oldu. Sezonun en değerli oyuncusu seçilen LeBron James de oyların tamamını alarak ilk 5’e seçildi. Normal sezonun en iyi savunmacısı seçilmesine rağmen ilk 5’e giremeyen Marc Gasol i

NBA’de sezonun en iyi 5’i
Paylaş

NBA’de normal sezonun en iyi ilk 5’i seçildi. İlk 5’e 11. kez girmeyi başaran Kobe Bryant, Karl Malone’dan sonra bu onura erişen ikinci isim oldu. Sezonun en değerli oyuncusu seçilen LeBron James de oyların tamamını alarak ilk 5’e seçildi. Normal sezonun en iyi savunmacısı seçilmesine rağmen ilk 5’e giremeyen Marc Gasol ise en iyi ikinci 5’te yerini almayı başardı. Her sezon olduğu gibi bu sezon da ilk beş, ikinci beş ve üçüncü beşi belirlendi. İlk beş: Chris Paul, Los Angeles Clippers * Kobe Bryant, Los Angeles Lakers * LeBron James, Miami Heat * Kevin Durant, Oklahoma City Thunder * Tim Duncan, San Antonio Spurs. İkinci beş: Tony Parker, San Antonio Spurs * Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder * Carmelo Anthony, New York Knicks * Blake Griffin, Los Angeles Clippers * Marc Gasol, Memphis Grizzlies.
Sezonun en iyi üçüncü 5’inde ise Dwyane Wade, Miami Heat * James Harden, Houston Rockets * Paul George, Indiana Pacers * David Lee, Golden State Warriors * Dwight Howard, Los Angeles Lakers.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Coplu saldırıya 9 yıl istendi

SONRAKİ HABER

Final heyecanı başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...