23 Mayıs 2013 10:23

Bakan Yıldız’dan Uzan açıklaması

ENERJİ Bakanı Taner Yıldız, Uzan ailesinin Türkiye aleyhine açtığı davanın temyizinin Türkiye lehine sonuçlanmasını değerlendirirken, “Yararsız bazı sülükler bu ülkenin kanını emmeye çalıştı. Ancak Türkiye’nin aleyhine çalışan bu insanlar artık Türkiye’nin gerisinde kaldı” dedi.Uzan a

Bakan Yıldız’dan Uzan açıklaması
Paylaş

ENERJİ Bakanı Taner Yıldız, Uzan ailesinin Türkiye aleyhine açtığı davanın temyizinin Türkiye lehine sonuçlanmasını değerlendirirken, “Yararsız bazı sülükler bu ülkenin kanını emmeye çalıştı. Ancak Türkiye’nin aleyhine çalışan bu insanlar artık Türkiye’nin gerisinde kaldı” dedi.
Uzan ailesinin ÇEAŞ ve Kepez hisselerinden dolayı Türkiye aleyhine açtığı faizleriyle beraber 23.5 milyar dolarlık Libananco davasının temyizinin Türkiye lehine sonuçlanmasını yazılı açıklama ile değerlendiren Enerji Bakanı Yaldız, alınan hakem heyeti kararının kesin olduğunu ve artık dosyanın kapatıldığını belirtti. Yıldız, ayrıca şunları ifade etti: “Uzan ailesinin tüm davalar dahil artık hiçbir şekilde temyiz ve itiraz hakkı kalmadı. Ben bu davada emeği geçen tüm arkadaşlara, doğru ve tarafsız olarak verdiği karar için de hakem heyetine teşekkür ediyoruz.” (Ankara/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Emek düşmanlarını tanıyınız...

SONRAKİ HABER

Ermenistan enerji krizi büyüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...