14 Mayıs 2013 09:10

Memphis tura çok yakın

Yılın en iyi savunmacısı ödülünü almasına rağmen yılın savunma beşine seçilmeyen Marc Gasol, bu kararın açıklandığı gün, bu kez takımını hücumda taşımaya karar verdi. Oklahoma City Thunder karşısında kritik anlarda bulduğu basketlerle tıkanan oyunu açan İspanyol pivot, Memphis Grizzlies’i uzatmada 103-97’lik

Memphis tura çok yakın
Paylaş

Yılın en iyi savunmacısı ödülünü almasına rağmen yılın savunma beşine seçilmeyen Marc Gasol, bu kararın açıklandığı gün, bu kez takımını hücumda taşımaya karar verdi. Oklahoma City Thunder karşısında kritik anlarda bulduğu basketlerle tıkanan oyunu açan İspanyol pivot, Memphis Grizzlies’i uzatmada 103-97’lik galibiyete taşıdı. Memphis böylece seride 3-1 öne geçti. Gasol maçı 23 sayı 11 ribaunt 6 blokla tamamlarken Mike Conley 24, Zach Rnadolph 23 sayı kaydetti. Oklahoma’da ise Kevin Durant, 27’de 10 isabetle 27 sayıda kaldı.
Miami Heat ise Chicago Bulls’u 88-65 mağlup ederek seride 3-1’lik avantajı yakaladı. Derrick Rose, Luol Deng ve Kirk Hinrich’ten yoksun rakibini yüzde 25 şut isabetinde tutan Heat’te LeBron James 27 sayı 7 ribaunt 8 asistle takımın hücumdaki taşıyıcısı oldu.


EN İYİ SAVUNMA BEŞİ BELİRLENDİ

NBA’de en iyi savunma beşine LeBron James-Tony Allen-Chris Paul-Serge Ibaka ve eşit sayıda oy alan Tyson Chandler ile Joakim Noah seçildi. İkinci beşteyse Marc Gasol-Avery Bradley-Mike Conley-Tim Duncan ve Paul George yer aldı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Potada playoff heyecanı

SONRAKİ HABER

Böyle derbinin kazananı olamaz!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...