07 Mayıs 2013 09:24

Kupada final mücadelesi

GEÇTİĞİMİZ yıl Türkiye Kupası’nı alarak 29 yıllık hasreti sonlandıran Fenerbahçe bu yıl da finale çıkmaya yakın taraf.Bugün 1-1’in rövanşında Eskişehirspor’u konuk edecek olan sarı lacivertliler ilk maçta elde ettiği avantajı korumanın hesabını yapıyor. Ligde şampiyonluğu kaçıran, UEFA’da yar

Kupada final mücadelesi
Paylaş

GEÇTİĞİMİZ yıl Türkiye Kupası’nı alarak 29 yıllık hasreti sonlandıran Fenerbahçe bu yıl da finale çıkmaya yakın taraf.
Bugün 1-1’in rövanşında Eskişehirspor’u konuk edecek olan sarı lacivertliler ilk maçta elde ettiği avantajı korumanın hesabını yapıyor. Ligde şampiyonluğu kaçıran, UEFA’da yarı finalde Benfica’ya elenen Fenerbahçe, Kupa hedefinden de şaşmak istemiyor. Eskişehirspor ise 1971 yılında Abdullah Gegic yönetimindeki takımla elde ettiği Türkiye Kupası şampiyonluğu zaferini tekrarlama peşinde. Fenerbahçe ve Eskişehirspor arasında bu sezon ligde oynanan maçların ilki Eskişehir’de 1-1 bitmiş. Kadıköy’deki maçı ise Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı. Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda 21.30’da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.
Kupada diğer yarı final mücadelesinde ise Trabzonspor, 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Sivas’ı konuk edecek. Ligde oynanan maçlarda Trabzon sahasında Sivas’ı 1-0’la geçmiş, deplasmanda ise 2-0 kaybetmişti. Saat 19.00’da Avni Aker Stadyumu’nda başlayacak maçı Tolga Özkalfa yönetecek. Trabzon daha önce kupayı 8 kez müzesine götürürken Sivasspor bu başarıyı ilk kez tatma peşinde. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Londra’da kritik derbi

SONRAKİ HABER

Zamalek’te ‘grev’ sesleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...