06 Mayıs 2013 15:32

Belge davasında savunma başladı

İZMİR 12. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen, tehdit ve şantajla askeri bilgi ve belge temin etme davasında, 1937 sayfalık iddianamenin okunmasının ardından 49’u muvazzaf ve 79’u tutuklu 357 sanık savunma yapmaya başladı.CHP Milletvekilleri Musa Çam, Mustafa Moroğlu ve Alaattin Yüksel, duruşmayı izledi. Örgüt elebaşısı olduğu iddias

Belge davasında savunma başladı
Paylaş

İZMİR 12. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen, tehdit ve şantajla askeri bilgi ve belge temin etme davasında, 1937 sayfalık iddianamenin okunmasının ardından 49’u muvazzaf ve 79’u tutuklu 357 sanık savunma yapmaya başladı.
CHP Milletvekilleri Musa Çam, Mustafa Moroğlu ve Alaattin Yüksel, duruşmayı izledi. Örgüt elebaşısı olduğu iddiasıyla müebbet hapis istenen Marina Sahibi Bilgin Özkaynak, hakkındaki suçlamalara cevap verdi. Emniyette ve savcılıktaki beyanlarının doğru olduğunu söyleyen Özkaynak, “Pandora” veri tabanının kendisine ait olmadığını söyledi. Polislerin evini bastığını anlatan Özkaynak, ABD’den gelen ve isminin geçmediği bir e postanın ardından tutuklandığını ifade etti. Özkaynak, Sapanca’daki evinde bulunduğu söylenen hard disk ve flaş belleklerin kendine ait olmadığını tekrarladı. Özkaynak, delillerin başkası tarafından konulduğu iddiasını yineledi. Özkaynak, doğruları söylediğinin ispatı için yalan makinesine bağlanmayı istediğini de ifade eti. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

Tribünde kardeşlik için...

SONRAKİ HABER

Yazıklar olsun ki bize sizin gibileri seçmişiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...