19 Nisan 2013 07:51

Bakan, işten atılan işçiyle dalga geçti!

İşten atıldığı için Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile görüşmek  isteyen işçiye bakandan dalga geçer gibi cevap geldi: "Ben senden, '17 ay çalıştım, çok teşekkür ederim. Emeğimin karşılığını aldım' demeni beklerdim."Artvin'in Hopa İlçesi'nde Sarp Sınır Kapıs

Bakan, işten atılan işçiyle dalga geçti!
Paylaş

Artvin'in Hopa İlçesi'nde Sarp Sınır Kapısı'nda kimlikle geçiş işlemleri için işe alınan ancak geçiş ücretinin 1 liradan 15 liraya çıkarılmasının ardından geçen hafta işlerine son verilen 14 işçi, bölgede incelemelerde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile görüştü. Bakan Yazıcıya sorgusuz sualsiz işten çıkarıldıklarını anlatan işçi; “Önceden haber verilmeden, hiçbir önlem almadan, hiçbir yol gösterilmeden bize işsiz kaldığımız söylendi. Evli olanımız var, çoluk çocuğu olanımız var” dedi. İşten atılan işçiye “Ne kadar çalıştın burada” diye soran Yazıcı işçiden “17 ay” cevabını alınca işçiye cevabı “Ben senden, '17 ay çalıştım, çok teşekkür ederim. Emeğimin karşılığını aldım' demeni beklerdim” oldu.

Kendilerine yardımcı olunmasını isteyen işçilere de "İş-Kur bünyesinde iş arama çalışmalarınızı sürdürün" diye de akıl verdi. (ARTVİN)

ÖNCEKİ HABER

Genç kadın dövülerek öldürüldü

SONRAKİ HABER

‘28 Nisan yas ve anma günü olsun’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...