16 Nisan 2013 09:13

Başbakana mektup işinden etti

İŞYERİNDEKİ sıkıntıları dile getirmek amacıyla Başbakan Erdoğan’a mektup yazan kameramanı kanal 24 işten çıkarttı.Star Medya Grubuna bağlı haber kanalı 24’te kameraman olarak çalışan “Ahmet Dişbudak” üç ay önce işyerindeki sıkıntılarıyla ilgili Başbakan Erdoğan’a mektup yazdığını ve bu nedenle işind

Başbakana mektup işinden etti
Paylaş

İŞYERİNDEKİ sıkıntıları dile getirmek amacıyla Başbakan Erdoğan’a mektup yazan kameramanı kanal 24 işten çıkarttı.
Star Medya Grubuna bağlı haber kanalı 24’te kameraman olarak çalışan “Ahmet Dişbudak” üç ay önce işyerindeki sıkıntılarıyla ilgili Başbakan Erdoğan’a mektup yazdığını ve bu nedenle işinden kovulduğunu iddia etti.
Kanalın önce kendisini çekimlere göndermediğini ifade eden Ahmet Dişbudak geçen ayın sonunda da iş anlaşmasının tek taraflı feshedildiğini söyledi.
Ahmet Dişbudak’ın yaptığı açıklama şu şekilde:
“Ben Ahmet Dişbudak. Bundan 3 ay önce kanal 24 TV’de kameraman olarak çalışırken Sayın Başbakana iş yerindeki tüm arkadaşlarımızın sıkıntısını dile getiren bir mektup yazmıştım. Daha sonra benim yazdığım öğrenilince iş yerinde Ankara temsilcisi ve İstanbul yönetimi tarafından sürekli istifaya zorlandım ve 3 ay boyunca işe gönderilmedim. Geçen ayın sonu itibari ile de  tek taraflı iş akdimi feshettiler, tazminatımı da ödemediler şimdi ise durumları düzeldi ancak benim ekmeğimle oynadılar işten çıkardılar. 24 TV’ye yönetime ben de dava açıp hakkımı aramaya başladım.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

STV’de yine efekt yok!

SONRAKİ HABER

Yazarımız Kenanoğlu’na tazminat cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...