05 Nisan 2013 12:04

Kaynarca düşürüldü

SAKARYA’da 1. Amatör Küme’de mücadele veren Kaynarcaspor, sahasında oynanan maçta taraftarlarının çıkardığı olaylar sebebiyle bir alt lige düşürüldü. Takımın 4 futbolcusuna da hak mahrumiyeti cezası verildi.Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Disiplin Kurulu, 1. Amatör Küme'de 31 Mart

Kaynarca düşürüldü
Paylaş

SAKARYA’da 1. Amatör Küme’de mücadele veren Kaynarcaspor, sahasında oynanan maçta taraftarlarının çıkardığı olaylar sebebiyle bir alt lige düşürüldü. Takımın 4 futbolcusuna da hak mahrumiyeti cezası verildi.
Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Disiplin Kurulu, 1. Amatör Küme'de 31 Mart Pazar günü Kaynarcaspor ile Kalaycıspor arasında oynanan maçta çıkan olaylar sebebiyle ev sahibi takıma ceza verdi. Kurul, Kaynarcaspor'u 2. Amatör Küme'ye düşürdü. Futbolculardan Gökhan Sevinç'e 1 yıl 6 ay, Emrah Gebeş'e 1 yıl, Erkan Sevil'e 4 ve Cüneyt Uzun'a ise 3 maç hak mahrumiyeti cezası verildi.
Kaynarcaspor ile Kalaycıspor arasındaki maçta çıkan olaylarda 3 polis ile 2 gazeteci yaralanmıştı. Olaylarla ilgili gözaltına alınan bir futbolcu ile bir taraftar tutuklanmıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Dallas’a son saniye darbesi

SONRAKİ HABER

440 sporcu minderde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...