30 Ekim 2024 13:12

Adana'da bir kadın boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından kaçırılmaya çalışıldı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, şiddet gerekçesiyle evli olduğu erkekten boşanmaya çalışan  annesi Selin İ. boşanma aşamasında olduğu Koray İ. tarafından kaçırılmak istendi. Yakalanan Koray İ. tutuklandı.

Adana'da bir kadın boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından kaçırılmaya çalışıldı

Fotoğraf: AA

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, Selin’i adlı kadın boşanma aşamasında olduğu Koray İ.  tarafından zorla kaçırılmak istendi. Selin İ’nin direnmesi üzerine kaçan Koray İ. yakalanarak tutuklandı.

Bir çocuk annesi Selin İ. (25), eşi Koray İ'den (30) şiddet gördüğü için 3 ay önce evini terk ederek, Bahçeşehir Mahallesi'ndeki ailesinin yanına yerleşti.

Eşinden ayrılmak için boşanma davası açan Selin İ, markete gitmek için sokağa çıktığı sırada arkasından başkasının kullandığı hafif ticari araçla gelen Koray İ. tarafından zorla kaçırılmaya çalışıldı. Kadının direnmesi üzerine Koray İ, araca binerek olay yerinden kaçtı. Daha sonra Selin İ, telefonla polisi arayarak yardım istedi.

Bunun üzerine Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Koray İ'yi yakalamak için araştırma başlattı. Polis ekipleri, yaptıkları çalışmayla şüpheli Koray İ'yi yakaladı. Eşini öldürmekle de tehdit ettiği öne sürülen zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Polis ekipleri, olayda aracı kullanan şüpheliyi yakalamak için de çalışmalarını sürdürüyor. (AA)

Evrensel'i Takip Et