02 Nisan 2013 16:35

Demiryolcular yürüyor

TCDD’nin özelleştirilmesine karşı 6 koldan Ankara’ya yürüyen demiryolları çalışanları, uğradıkları illerde basın açıklamaları yapmaya devam ediyor.Diyarbakır, Batman, Muş, Siirt, Bitlis, Kurtalan, Tatvan ve Van’dan yola çıkan BTS üyeleri, Elazığ’a ulaştı. Elazığ’a ulaşan yürüyüş kolu

Demiryolcular yürüyor
Paylaş

TCDD’nin özelleştirilmesine karşı 6 koldan Ankara’ya yürüyen demiryolları çalışanları, uğradıkları illerde basın açıklamaları yapmaya devam ediyor.
Diyarbakır, Batman, Muş, Siirt, Bitlis, Kurtalan, Tatvan ve Van’dan yola çıkan BTS üyeleri, Elazığ’a ulaştı. Elazığ’a ulaşan yürüyüş kolu İstasyon Meydanı’nda basın açıklaması düzenledi. Açıklamanın ardından sloganlar eşliğinde Postane Meydanı’na yürüyen emekçiler, daha sonra yollarına devam etti.
Edirne’den yola çıkan demiryolları çalışanları da Derince Garı’nda açıklama yaptı. Eyleme BTS Genel Başkanı Yavuz Demirkol ve Türk Ulaşım-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cihat Koray katıldı. Demiryolu Çalışanları Platformu olarak 3 Nisanda Ankara Gar’da buluşup meclise yürüyeceklerini söyleyen sendikacılar, yasa tasarısının geri çekilmemesi durumunda 16 Nisanda grev yapacaklarını kaydetti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İşçilerin birliği halkların kardeşliği için mücadele

SONRAKİ HABER

Tarihi maçta 10 gol

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...