23 Mart 2013 11:22

IOC Heyeti İstanbul'da

ULUSLARARASI Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu (EC) Asbaşkanı Sir Craig Reedie ve beraberindeki heyet İstanbul’un 2020 olimpiyatlarına hazır olup olmadığına dair incelemelerde bulunmak üzere İstanbul’a geldi.İlk olarak Tokyo, ardından Madrid’de incelemelerde bulunan heyet 15 kişi ile son durak olarak Atatürk Havalimanından İstanbul&rs

IOC Heyeti İstanbul'da
Paylaş

ULUSLARARASI Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu (EC) Asbaşkanı Sir Craig Reedie ve beraberindeki heyet İstanbul’un 2020 olimpiyatlarına hazır olup olmadığına dair incelemelerde bulunmak üzere İstanbul’a geldi.
İlk olarak Tokyo, ardından Madrid’de incelemelerde bulunan heyet 15 kişi ile son durak olarak Atatürk Havalimanından İstanbul’a geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından çiçeklerle karşılanan heyet dış hatlar terminalinden çıkış yaptı. Heyet çıkışta ellerinde İstanbul 2020 olimpiyatları bayraklarıyla komiteyi alkışlayan öğrencilerle karşılandı. Asbaşkan Craig Reedie çocuklarla sık sık tokalaşarak onların sevincine ortak oldu. İstanbul 2020 yazılı olimpiyat otobüsüne binen heyet, havalimanından ayrıldı. Kadir Topbaş da havalimanı çıkışında çocuklarla sloganlar attı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Madrid borcu onayladı

SONRAKİ HABER

İngiltere’den farklı tarife

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...