10 Mart 2013 09:30

Knicks eksiklere rağmen kazandı

NBA’de New York Knicks, Carmelo Anthony ve Amare Stoudemire’dan yoksun çıktığı maçta Utah Jazz’a fark attı: 113-84. Madison Square Garden’da oynanan karşılaşmada Knicks maçın başından itibaren ev sahibi avantajını iyi kullandı ve ilk devrede 17 sayı farkla öne fırladı. Knicks’te kenardan gelen isimler sahanın en skorerler

Knicks eksiklere rağmen kazandı
Paylaş

NBA’de New York Knicks, Carmelo Anthony ve Amare Stoudemire’dan yoksun çıktığı maçta Utah Jazz’a fark attı: 113-84. Madison Square Garden’da oynanan karşılaşmada Knicks maçın başından itibaren ev sahibi avantajını iyi kullandı ve ilk devrede 17 sayı farkla öne fırladı. Knicks’te kenardan gelen isimler sahanın en skorerleri oldu. J.R Smith 24, Steve Novak 20 sayıyla oynadı.
Son 13 maçın 12’sini kazanan Memphis Grizzlies sahasında New Orleans Hornets’i 96-85 yendi. Dengeli hücumuyla dikkat çeken Grizzlies’te 7 oyuncu çift haneli skor rakamlarına çıktı. Sahanın en skorer ismi 22 sayıyla Mike Conley olurken Hornets’in çaylak pivotu Anthony Davis de 20 sayı 18 ribauntla oynadı.

Gecenin bir diğer maçında Phoenix Suns, Houston Rockets’ı Goran Dragic’in 4. çeyreğe sığdırdığı 13 sayıyla geçti. Dragic maçı da 18 sayıyla tamamladı. Houston Rockets’ta James Harden 17’de 11 isabetle 38 sayı üretti ancak 8 top kaybı yapması maçın galibinin belirlenmesinde kritik rol oynadı. Houston Rockets’ta Ömer Aşık da 16 ribaunt çekti.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Neymar Barça’da’

SONRAKİ HABER

Banvit zirveye oynuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...