23 Şubat 2024 08:52

Fatih Erbakan, İstanbul'da AKP'yi desteklemek için şartlarının ne olduğunu açıkladı

YRP Genel Başkanı Erbakan İstanbul'da AKP'yi desteklemek için ne istedikleri sorusuna, "Biz destek oluyorsak biz de bir tane Anadolu Yakasında bir tane Avrupa yakasında ilçe isteriz" diye yanıt verdi.

Fatih Erbakan, İstanbul'da AKP'yi desteklemek için şartlarının ne olduğunu açıkladı

Fatih Erbakan | Fotoğraf: DHA

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde İstanbul’da AKP ile anlaşamayan Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, taleplerinin ne olduğunu açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tv100 Özel yayınında Gürkan Hacır, Erdoğan Aktaş ve Başak Şengül'ün sorularını yanıtladı. Fatih Erbakan, İstanbul'da AKP'yi desteklemek için ne istedikleri sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Bizim söylediğimiz İstanbul Büyükşehir belediyesinde biz destek oluyorsak biz de bir tane Anadolu Yakasında bir tane Avrupa yakasında ilçe isteriz dedik."

Gazeteci Gürkan Hacır'ın "Arnavutköy ve Sultanbeyli değil mi?" sorusu üzerine Erbakan, "İsmi çok önemli değil dedik biz ama onlar da zaten ‘Peki verelim nereyi istiyorsunuz?​’ demedikleri için ilçe isimleri çok konuşamadık" açıklamalarında bulundu. (HABER MERKEZİ)

Evrensel'i Takip Et