12 Haziran 2023 14:51

Sevdiği müzik çalınca markette dans etti

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, girdiği süpermarkette sevdiği müzik çalan bir kadın, dans etmeye başladı. Gençliğinde bale yaptığını söyleyen kadın müziği duyunca dayanamadığını söyledi.

Sevdiği müzik çalınca markette dans etti

Fotoğraf: DHA

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi'nde, 10 Haziran'da alışveriş yapmak için bir süpermarkete giren kadın, içeride sevdiği müziğin çaldığını duyunca, önce çantasını ve ceketini kenara bıraktı ardından müzik eşliğinde dans figürleri yapmaya başladı.

Markette dans eden kadın

Fotoğraf: DHA

Yaklaşık 1 dakika boyunca dans eden kadını, market çalışanı da şaşkınlıkla izledi. Kadının dans ettiği anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yaptığı dansın ardından market çalışanıyla bir süre sohbet eden kadının gençken bale yaptığını, markete girdiğinde çok sevdiği bir şarkının çaldığını duyup, dans etmeye başladığını söylediği belirtildi. (DHA)

Markette dans eden kadın

Fotoğraf: DHA

Evrensel'i Takip Et