28 Mayıs 2023 18:46

Faik Öztrak'tan ikinci açıklama: Nefes nefese bir yarış var

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı ikinci açıklamada "Bize ulaşan sonuçlara göre nefes nefese bir yarış var. Şu an itibarıyla her iki kişiden birinin oyunu almış görünüyoruz" dedi.

Fotoğraf: Mehmet Kaman/AA

Paylaş

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için oy verme işleminin sona ermesinin ardından ikinci kez açıklama yaptı. Öztrak, "Bize ulaşan sonuçlara göre nefes nefese bir yarış var. Şu an itibarıyla her iki kişiden birinin oyunu almış görünüyoruz" dedi.

Öztrak'ın açıklamaları şöyle:

"Algı operasyonu yine sahneye konuldu. Sahibinin sesi ajansa ait ortada uçuşan rakamlar önce çok yüksek açıklandı, şimdi bu rakamlar hızla değişiyor. Bizim sistemlerimiz çalışıyor. Bize ulaşan sonuçlara göre nefes nefese bir yarış var.

İpi göğüsleyebilmemiz için sandık başındaki görevlilere bir kere daha hatırlatmak istiyorum. Sayım sırasında yapılabilecek tüm usulsüzlükleri takip edip önleyeceğiz. Islak imzalı tutanakların seçim kurullarına güvenle ulaşmasını sağlayacağız. Birleştirme tutanaklarını takip edeceğiz ve ıslak imzalı tutanakları genel merkezimize hızla ulaştırcağız. Bu işlemler bitene kadar görevimizin başından ayrılmayacağız. Bir daha tekrar ediyorum. Balkon konuşmalarıyla kimse suyu bulandırmaya kalkışmasın.

Anbean doğru bilgileri bizden almaya devam edin. Şu an itibarıyla her iki kişiden birinin oyunu almış görünüyoruz." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Seçim gününde gazeteciler engelleme ve saldırılara maruz kaldı

SONRAKİ HABER

Sözcü’ye siber saldırı gerçekleştirildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...