28 Mayıs 2023 16:53

CHP'li Canan Kaftancıoğlu: Atılan her oya sahip çıkma zamanı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu oy verme ve sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı.

Fotoğraf: @Canan_Kaftanci/Twitter

Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu basın açıklaması düzenledi. Kaftancıoğlu, "Vatandaşlarımıza oy kullandıkları sandıklarda oylarını takip etme çağrısında bulunuyorum. Şimdi atılan her oya sahip çıkma zamanı" diye seslendi.

Saat 15.00'dan itibaren kimi ilçe ve okullarda belli kişiler tarafından provokasyon girişimleri yaşandığını belirten Kaftancıoğlu, Esenler'de bir okulda itiraz hakkını kullanan sandık görevlisinin darbedildiği ve kaburgasının kırıldığı bilgisini verdi.

Kaftancıoğlu açıklamasında "Sandıkların kapanmasına yaklaşık 15 dakika kaldı. Şu saate kadar oyunu kullanmamış bütün vatandaşlarımızı geleceklerine bir adım daha yaklaşmak için bir adım mesafesindeki okullarına giderek oylarını kullanmasını bir kez daha seslenerek ifade etmiş olayım. Yaklaşık 15 dakika kaldı. İstanbul'da bugün saat 2 buçuk 3 civarına kadar sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımızın oy kullanma işlemleri tamamlandı. Bu saate kadar yalnızca seçim yasakları kapsamında olan ilçe seçim kurulu kararına rağmen kaldırılmayan görseller haricinde bir olumsuzluk yaşanmadı. Ancak saat 3'ten itibaren kimi ilçelerimizde ve okullarımızda  belirli kişiler tarafından birtakım provokasyon çıkarma eğilimlerinde olduğunu gördük." dedi. Kaftancıoğlu yurttaşlara oy kullandıkları sandıklarda oylarını takip etme çağrısında bulundu. (HABER MERKEZİ) 

ÖNCEKİ HABER

Ferit Şenyaşar'ın aralarında olduğu heyete saldırı

SONRAKİ HABER

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Sonuçlar kesinleşinceye kadar kimse bir oldubitti yaratmasın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...