CHP'den seçim görevlendirmesi: Kılıçdaroğlu, Mehmet Ali Yüksel’i başdanışman atadı
CHP'de, Mehmet Ali Yüksel Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirildi. Yüksel, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu öncesinde "propaganda" sürecinde görev alacak.

Fotoğraf: Onur Kavak/Evrensel
CHP'de Mehmet Ali Yüksel, "Siyasal İşler ve Seçim Propagandası" konusunda çalışmalar yürütmek üzere Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirildi.
Yüksel, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylaması için çalışmalar yürütecek.
14 Mayıs'taki 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde İstanbul 2. Bölge 14. sıradan milletvekili adayı olan Yüksel seçilememişti. Yüksel, partide Kağıthane İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü.
CHP'de ikinci tur kampanyası için çalışmalar hızla devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun seçim kampanyanın başına geçmesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et