07 Mayıs 2023 20:03

Tarsus’ta Yeşil Sol Partinin aracına saldırı: 5 kişi yaralandı

Muhalefete dönük saldırılar ve provokasyonlar sürerken bugün öğle saatlerinde Tarsus’ta Yeşil Sol Parti’nin anons aracına saldırı oldu, 5 kişi yaralandı.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (Yeşil Sol Parti), Tarsus ilçesinde seçim çalışması yürüten anons aracı bir grubun bıçaklı ve sopalı saldırısına uğradı.

Mezopotamya Ajansının haberine göre saldırı saat 13.00 sıralarında Yenimahalle’de bulunan Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Yeşil Sol Parti anons aracı kırmızı ışıkta beklediği esnada aracın önü 20 kişilik bir grup tarafından kesildi. Olayda, aracın içerisinde bulunan 7 parti çalışanı grubun sözlü küfür ve tacizleriyle karşı karşıya kalırken, ardından ise sopa ve bıçaklı saldırısına uğradı. Olay anında parti çalışanı 5 kişi yaralandı.  Anons aracının camları ve lastikleri grubun bıçak darbeleri ile parçalandı.

"POLİS SALDIRIYA GÖZ YUMDU" İDDİASI

Olayda yaralanan bir parti çalışanı MA’ya yaptığı açıklamada olay anında çevrede çok sayıda polis olmasına rağmen saldırıya hiçbir şekilde müdahale edilmediğini söyledi. Ayrıca saldırı sonrasında grup hakkında şikayetçi olmak için Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gittiklerini belirten parti çalışanı, bir arkadaşlarının ise hastanede tedavi altına alındığını söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erzurum'da saldırıya uğrayan İmamoğlu: Kötülüğe son vereceğiz, iyilik kazanacak

SONRAKİ HABER

Tutuklanan Gazeteci Sedat Yılmaz: Umarım özgür bir ülkede buluşuruz!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...