07 Nisan 2023 20:59
Son Güncellenme Tarihi: 07 Nisan 2023 23:22

Kılıçdaroğlu engellenen "418 milyar dolar" reklam filmini yayımladı: Söke söke alacağım

Hazine'den çalınan 418 milyar dolarla ilgili reklam filmlerinin engellendiğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından reklamı yayımladı, "Söke söke alacağım" dedi.

Ekran görüntüsü @kilicdarogluk'un Twitter'da paylaştığı videodan alınmıştır

Paylaş

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı videolu açıklamada bazı kanalların, 418 milyar dolarla ilgili yaptıkları reklam filmini yayımlamayı reddettiklerini duyurdu. "Beşli çete" diye nitelendirdiği sermaye gruplarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez." dedi. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından, engellendiğini belirttiği reklam filmini yayımladı.

"EY ÇETELER, BAY KEMAL ASLA YOLUNDAN DÖNMEZ"

Twitter hesabından "Sevgili halkım, korku dağları sarmış. Çok önemli bir mesele var, hepinizi 21.30’da buraya bekliyorum." diyen Kılıçdaroğlu ardından "Herkesin kiminle ve ne ile mücadele ettiğimizi çok iyi anlaması gerekiyor. Bu iş çok ciddi, bu seçim de çok hayati. Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez." notuyla videolu bir açıklama yayımladı. 

418 MİLYAR DOLARA İLİŞKİN REKLAM FİLMLERİNE "BEŞLİ ÇETEDEN" ENGEL

418 milyar dolara ilişkin reklam filmlerinin bu gece yayınlanmaması için "beşli çete" olarak nitelediği grupların devreye girdiğini belirten Kılıçdaroğlu, "418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımızı anlattım kısa filmlerle. Bu filmler bu gece televizyonlarda yayımlanacaktı ama bazı kanallar yayımlamayı reddetti. Hırsızlara kalkan olacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz. Ey beşli çeteler, ey o halkın gasbedilmiş parasıyla alınan medyalar ben sizden mi mi korkacağım. Ben bu mücadelede ölümü göze almışım." dedi.

Kılıçdaroğlu videonun sonunda "418 milyar dolar serisinin ilk filmini birazdan paylaşacağım" diye duyurdu.

"SON GÜNLERİN KEYFİNİZİ ÇIKARIN ÇETELER"

Kılıçdaroğlu daha sonra engellendiğini belirttiği reklam filmini, "Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler..." notuyla Twitter hesabından paylaştı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İKİNCİ REKLAM VİDEOSU: BESLENME ÇANTASINI BOŞ BIRAKMAYACAĞIM

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Engellenen kampanyamızın ikinci filmi" diyerek yayımladığı videoda çocukların ücretsiz beslenme hakkı yer aldı. Kılıçdaroğlu, reklam filminde "Sana söz, o beslenme çantasını boş bırakmayacağım. Hazineden çalınan 418 milyar doları geri alacağım. Öğrencilere ücretsiz süt, su, öğle yemeği verdireceğim. Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek." dedi.

SELVİ KILIÇDAROĞLU: HER ÇOCUK YETERLİ BESLENENE KADAR ÇALIŞACAĞIM

Kılıçdaroğlu'nun ardından Selvi Kılıçdaroğlu da ""Ben Kemal Bey kadar kameralara alışık değilim, ileride de kameraların önünde olmayacağım. Ama konuşmamız gereken ciddi bir mesele var. Bugün mutfaktan ben sesleniyorum" notuyla" notuyla bir videolu açıkama yayımladı.

Kılıçdaroğlu, "Biliyorsunuz bu mutfaktan neredeyse gün aşırı yayın yapıldı. Kemal Bey mutfağa her geldiğinde eyvah yine yayın başlayacak diyordum. Hakikatten de ne zaman yayın yapacağı belli olmuyordu. Ama bugün artık mutfağa ben el koydum. Biraz Kemal Bey bekleyecek. Bu işin esprisiydi. Bir de konuşmamız gereken zor şeyler var. Bu ülkede her üç çocuktan birini vuran açlık gibi. Bu çocuklar günü aç geçiriyor, yatağa aç giriyor, karnını doyuran da aslında yeterince beslenemiyor. Her on çocuktan altısı her gün makarna ve ekmek yiyerek karnını doyuruyor. Ben hem anneanne hem babaanneyim, onlara her baktığımda ülkedeki tüm çocukları görüyorum. Torunlarım için ne istiyorsam aynısını tüm çocuklar için istiyorum. Hepsi bizim çocuklarımız, hepsi bizim geleceğimiz. Bu ülkede her çocuğun karnı olması gerektiği gibi doyana kadar her çocuk yeterli beslenene kadar var gücümle çalışacağım. Bu da benim size sözüm olsun."  dedi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bahçeli'den Akşener açıklaması: Çıldırmış gibi sağa sola mermi kovanı atması saygısızlık

SONRAKİ HABER

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı'nın online eğitim kararına öğrenciler tepkili

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...