06 Nisan 2023 18:03

Serada çalışan Suriyeli ailenin kaldığı evde bir bebek hayatını kaybetti 1 bebek ağır yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde serada çalışan Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında iki bebekten 2 yaşındaki İslam Hammud hayatını kaybetti, kuzeni 1 yaşındaki Büşra Hammud ise ağır yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde serada çalışan Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında iki kız bebekten İslam Hammud (2) hayatını kaybetti, kuzeni Büşra Hammud (1) ise ağır yaralandı.

Suriye'deki savaştan kaçarak bir süre önce Manavgat'a gelen Hüsam Hammud ve kardeşi Muhammed Hammud, Taşağıl Mahallesi Karataşlar mevkisinde bir serada çalışmaya başladı. Aile dün çalışırken, seranın yanında oturdukları iki katlı evde yangın çıktı. İhbar üzerine adrese Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından söndürüldü.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Yangında ağır yaralanan Hüsam Hammud'un kızı İslam Hammud ile Muhammed Hammud'un kızı Büşra Hammud sağlık ekipleri tarafından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İslam Hammud doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Büşra Hammud'un tedavisine yoğun bakım servisinde devam edildiği belirtildi.

DHA'nın haberine göre jandarmanın araştırmasında; Hüsam Hammud'un 5 yaşındaki oğlunun yanan sobanın üzerine çakmak bıraktığı, çakmağın patlaması sonucu yangının çıktığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Market rafında 'Bu ürün pahalı geldiyse, Erdoğan sayesinde' etiketi

SONRAKİ HABER

Adıyaman'da depremde yıkılan Bilkent Yapı Apartmanı'nın müteahhidi tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...