20 Mart 2023 16:40

Sinan Ateş’in ailesi: Siyaset bu alçak suikasttan pek uzak değil

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş "Siyaset bu alçak suikasttan pek uzak değildir. Bu insanlık dışı suikastın siyasi sahada da takip edilmesini tercih ediyoruz" açıklaması yaptı.

Devlet Bahçeli ve Sinan Ateş (sağda) | Fotoğraf: @sinanates16/Twitter

Paylaş

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş Twitter hesabından bir açıklama yaptı.  Ateş mesajında “Siyaset bu alçak suikasttan pek uzak değildir” ifadesini kullandı.

“Vicdanları yaralayan bu alçak suikastın ucu kime dokunursa dokunsun aydınlatılması için, siyasi partilerin haklı davamızda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sesimiz olmaya devam etmesini arzu etmekle birlikte davanın sağlıklı ilerleyebilmesi adına aile olarak siyasetin içinde yer almak yerine siyaseti siyasetçilere bırakmak gerektiği hususunda bir karar almış bulunuyoruz” diyen Ateş, “Şehit eşim her ne kadar aktif olarak siyasetin içinde değildiyse de gerçekler belgeleriyle ve tüm yönleriyle açığa çıktığında görüleceği üzere siyaset, bu alçak suikasttan pek uzak değildir. Bu insanlık dışı suikastın siyasi sahada da takip edilmesini, seçilecek her milletvekilinin ve tüm siyasetçilerin namusuna emanet etmeyi tercih ediyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Kullanılamaz hale gelmiş bina sayısı 298 bine varıyor

SONRAKİ HABER

150’ye yakın akrabasını kaybeden depremzede İsmet Tanrıverdi: Telefonumun rehberine bakamıyorum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...