CHP'li Gülizar Biçer Karaca paylaştı: Depremin 9'uncu günü AKP'liler kumar masasında
AKP'li Acıpayam Belediyesi görevlilerinin ve muhtarların depremlerin ardından Kıbrıs gezisi düzenlemesi ve kumar oynarken çekilen fotoğrafları gündem oldu.

Gülizar Biçer Karaca'nın Twitter'dan paylaştığı fotoğraflar
Denizli'nin AKP'li Acıpayam Belediyesi görevlilerinin ve muhtarların kumar oynarken çekilen fotoğrafları gündem oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AKP'li Acıpayam Belediyesi'nin depremin 9'uncu gününde Kıbrıs'a gezi düzenlediğini belirterek sosyal medya hesabından bazı belediye görevlilerinin ve muhtarların kumar oynarken çekilen fotoğraflarını paylaştı.
düzenlediği gezide belediye personeli ve muhtarların kumar masasında çekilen fotoğraflarını sanal medya hesaplarında paylaştı. CHP'li Gülizar Biçer Karaca, paylaşımında "Depremin 9. Günü! Denizli’nin AKP'li Acıpayam Belediyesi Kıbrıs’a gezi düzenliyor. Belediye personeli ve muhtarlar kumar masasına oturuyor. Bu vicdansız, seviyesiz, insanlık dışı şahsiyetlerin tamamını görevden alacak mısınız?" diye sordu.
February 21, 2023
Söz konusu ziyaret, KKTC Cumhurbaşkanlığı sitesinde yer alan 16 Şubat tarihli "Ersin Tatar, Denizli Acıpayam Belediyesi meclis üyelerini ve muhtarları kabul etti" başlıklı haber ile de doğrulandı.
KKTC Cumhurbaşkanlığı sitesinden ekran görüntüsü alınmıştır
(HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et