30 Eylül 2022 13:16

Kendisini "şifacı" olarak tanıtan Hasan Vural cinsel istismardan tutuklandı

Kendisini "şifacı" olarak tanıtan Hasan Vural'ın zihinsel engelli bir kadını maruz bıraktığı istismar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Fail Vural, kadının ailesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

Hasan Vural | Fotoğraflar: DHA

Paylaş

Dersim'de kendisini "şifacı" olarak tanıtan Hasan Vural'ın (69) 19 yaşındaki zihinsel engelli kadını parkta maruz bıraktığı taciz, cep telefonu kamerarısyla kayıt altına alındı. Kadının ailesinin şikayetiyle gözaltına alınan fail, "cinsel istismar" suçundan tutuklandı.

Yaklaşık 2 yıldır kendisini, "Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım" diye tanıtan Hasan Vural, kent merkezinde bir parkta "Sende nazar var, ben çıkarayım" diyerek yanına oturduğu zihinsel engelli kadını istismara maruz bıraktı.

DHA'nın haberine göre taciz görüntüleri, parktaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kadının ailesi, görüntülerin ellerine ulaşmasının ardından fail Vural'dan şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, "cinsel istismar" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gülistan Doku bin gündür kayıp

SONRAKİ HABER

Okullarda 1 öğün ücretsiz sağlıklı yemek için Meclise çağrı: Çocukların beslenmesinden daha acil bir gündem yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...