14 Ağustos 2022 08:42
Son Güncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2022 21:25

MHP'lilerin tehdit ettiği "Sokak Kedisi"nin sahibi Ebru Oruç ve eşi silahlı saldırıya uğradı

Sokak Kedisi adlı YouTube kanalının sahibi Ebru Uzun Oruç ve eşi, Bağdat Caddesi'nde silahlı saldırıya uğradı. Oruç planlı olduğunu söylediği saldırının 4 kişi tarafından gerçekleştirildiğini aktardı.

Ekran görüntüsü Sokak Kedisi röportajından alınmıştır

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sokak röportajı yaptıkları için tehdit ve hakaret mesajları alan "Sokak Kedisi" adlı YouTube kanalının sahibi ve sunucusu Ebru Uzun Oruç, İstanbul Bağdat Caddesi'nde eşi Barış Oruç ile birlikte silahlı saldırıya uğradı. 

Ebru Uzun Oruç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bağdat Caddesi'nde eşim Barış Oruç ve ben 2 silahlı kişinin saldırısına uğradık. Durumumuz iyi merak etmeyin. Şu an Emniyetteyiz” dedi.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Rize Şube Başkan Yardımcısı da olan Ebru Uzun Oruç, "saldırganların eşi Barış’ı silahla kovaladığını eşinin bir iş yerine sığınarak canını kurtardığını şu an genel durumlarının iyi olduğunu" açıkladı.

Oruç, daha sonra yaptığı paylaşımlarda ise saldırının planlı olduğunu aktarıp "Kamera kayıtlarının ortaya çıkmasıyla beraber saldırganların 2 değil 4 kişi olduğu anlaşılmış ve kimlik tespitleri yapılmıştır! Planlı ve kasten yapılan bu saldırı sadece bizlere değil, tüm kamuoyunun hak ve özgürlüklerine yapılmış olup, kınamayan, kınamaktan kaçınan, dile getirmeyen, tepkisini göstermeyen, iktidarından muhalefetine herkes bu suça ortaktır!" dedi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kuşadası Körfezi'nde 5 büyüklüğünde deprem

SONRAKİ HABER

Meteoroloji, İstanbul, Ankara ve birçok il için sağanak uyarısı yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...