13 Mayıs 2022 16:21

Melis Sezen: Biz kadınlar çok güçlüyüz, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz

Eski MHP milletvekili Ahmet Çakar'ın kıyafeti üzerinden hedef aldığı Melis Sezen, "Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz" dedi.

Ekran görüntüsü, Kanal D'nin youtube hesabından alınmıştır. 

Paylaş

Eski MHP milletvekili Ahmet Çakar'ın kıyafeti üzerinden hedef aldığı oyuncu Melis Sezen, söz konusu kıyafetle fotoğrafını paylaşarak "Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz" dedi.

Akit TV'de, Sezen’i geçen yıl kıyafeti üzerinden hedef alan eski MHP milletvekili Ahmet Çakar'a tepki yağmıştı. Çakar, Sezen için, "Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok" demişti.

Melis Sezen, sosyal medya hesabından söz konusu kıyafetle foğrafını paylaşarak "Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın. Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…" dedi.

(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın annesi Münire Sancar defnedildi

SONRAKİ HABER

7 partiden ortak açıklama: Baskıcı ve hukuksuz uygulamaları asla kabul etmiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...