Beylikdüzü Belediyesi’nin meclis oturumu öncesi AKP’li üyeler arasında kavga çıktı
Beylikdüzü Belediyesi’nin mayıs ayı meclis toplantısı öncesi AKP’li üyeler arasında kavga çıktı.

AKP logosu
İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin Mayıs ayı meclis toplantısı öncesi AKP’li meclis üyeleri arasında kavga çıktı.
Toplantı öncesi parti grupları olağan toplantıları için bir araya geldiği esnada AKP grubunda kavga yaşandı. MA'da yer alan haberde AKP’li Meclis Üyesi Fatih Vanlıoğlu'nun, AKP’li üye Halim Yıldırım'ın saldırısına uğradığı ardından grup odasından dışarı atıldığı belirtildi. Disiplin soruşturması nedeniyle uzun süredir meclis toplantısına katılmayan Vanlıoğlu'nun gruba katılmasını istemeyen Yıldırım tarafından darbedildiği kaydedildi.
AKP’li meclis üyesi Fatih Vanlıoğlu, belediyeye çağırdığı polislere grup arkadaşı tarafından darbedildiğini belirterek, şikayetçi oldu. Darp raporu alan Vanlıoğlu, daha sonra Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.
Vanlıoğlu’nun, güvenlik görevlilerinin olaya müdahale etmemesi nedeniyle belediye yönetimi hakkında da suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et