21 Mart 2022 12:35

Moda Sahnesi: 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne elektriğimiz kesik gireceğiz

Moda Sahnesi "27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne elektriğimiz kesik gireceğiz" açıklaması yaptı.

Fotoğraflar: modasahnesi.com

Paylaş

Moda Sahnesi, ENERJİSA'nın 27 Mart Dünya Tiyatro Günü paylaşımı yapmasını eleştirdi. Açıklamada "Enerjisa, 27 Mart dünya tiyatro günümüzü kutlama mesajı göndermiş. Böyle bir güne elektriği kesik gireceğiz" denildi.

İstanbul Kadıköy’deki Moda Sahnesi sosyal medya hesabından EnerjiSA’nın ödenmeyen fatura nedeniyle ihtar gönderdiğini duyurdu. Twitter'dan yapılan paylaşıma "Ödemiyoruz" notu düşüldü.

Paylaşımda, "Enerjisa, 27 Mart dünya tiyatro günümüzü kutlama mesajı göndermiş. Böyle bir güne elektriği kesik gireceğiz. AVM’lere uygulanan indirim tiyatro salonlarına uygulanmadığı için bu mesajların muhatabı oluyoruz. Daha önce söylemiştik şimdi tekrar edelim” ifadeleri kullanıldı.

 

 

NE OLMUŞTU?

Moda Sahnesi, aralık ayında 7 bin lira gelen elektrik faturasının ocak ayında 20 bin lira, şubat ayında ise 19 bin 270 lira gelmesine tepki göstererek faturaları ödemeyeceğini açıklamıştı. Moda Sahnesi’nde 10 Mart Perşembe sabahı elektrikler kesildi. Elektrikler, gelen tepkiler üzerine yeniden açıldı.

AYEDAŞ: FATURA BORCU ÖDENDİ

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "10 Mart 2022'de kesmeye konu olan fatura borcunun ödendiği bilgisinin şirketimiz sistemlerine yansıması üzerine, elektrik enerjisi tarafımızca yeniden açılmıştır" denildi.

Moda Sahnesi, AYEDAŞ'ın açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda "Enerjisa, moda sahnesi tarafından elektrik ödemesinin yapıldığına ilişkin bir açıklama yapmıştır. Yapılan bu ödemeyi biz de Enerjisa’nın açıklamasından öğrendik. Enerjisa, bu iddiasını ödemenin kim tarafından yapıldığını söyleyerek kamuoyuna açıklamak zorundadır" denildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri 301. kez rektörlük binasına sırt döndü

SONRAKİ HABER

Newroz kutlamaları, Gezi davası, Çanakkale Köprüsü, TTB neden hedefte? | Gündem Politika

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...