03 Şubat 2022 08:24

Gazeteci Mustafa Hoş takip ve tehdit edildiğini söyledi: Çocuğumla parka gittiğim anları bile söylüyorlar

Gazeteci Mustafa Hoş troller tarafından takip ve tehdit edildiğini belirterek "Çocuğumla parka gittiğim anları bile söylüyorlar. Bu organizasyon öyle hafife alınacak bir şey değil" dedi.

Fotoğraf Mustafa Hoş'un Facebook hesabından alınmıştır. 

Paylaş

Gazeteci Mustafa Hoş, troller tarafından takip edildiğini ve telefonla aranarak uzun bir süre tehdit edildiğini belirtti. Hoş, "Oturduğum ev adresim söyleniyor. Çocuğumla parklara gittiğim anları bile söylediler" dedi.

"BU ORGANİZASYON HAFİFE ALINACAK BİR ŞEY DEĞİL"

Gazeteci Mustafa Hoş, KRT TV'de katıldığı Olağan İşler programında açıklamalarda bulundu. Trollerin kendisini takip ettiğini açıklayan Hoş, "Oturduğum ev adresini söylüyorlar. Şu saatte şuradan çıktın diyorlar. Evet, ben o saatlerde oradan çıkmışım. Çocuğumla parka gittiğim anları bile söylüyorlar. Bu organizasyon öyle hafife alınacak bir şey değil" diye konuştu.

"ÖYLE BAĞLANTILARI VAR Kİ..."

"Birçok insan Twitter'dan bir şeyi retweetlediği için yargılanıyor. Bir sürü isim var bu şekilde" diyen Hoş devamında "Onlar (troller) hedef gösterdiği için böyle oluyor. Çünkü bir organizasyon yapılıyor. Telegram üzerinde ‘Şu kişiyi hedef gösteriyoruz, çalışma başlatıyoruz’ diyerek organize oluyorlar. O çalışma başlatılan kişinin başına muhakkak bir iş geliyor. Sadece sosyal medyada tepki gösterilmiyor. Mutlaka fiziki olarak başına bir iş geliyor. Mesela benimle ilgili bir sürü sahte belge düzenlediler. Bu organizasyon içerisinde olan her birinin öyle bir bağlantıları var ki ihale alıyorlar, FETÖ borsası yapıyorlar, iş adamlarını tehdit ediyorlar, şantaj bile yapıyorlar" diye belirtti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

NATO: Rusya'nın Ukrayna'nın içi ve çevresine yığdığı asker sayısı 100 bini aştı

SONRAKİ HABER

Tutuklu ailelerinin Adli Tıp Kurumu önündeki eylemlerine yasaklama ve gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...