27 Ocak 2022 11:59

Hacettepe yemekhanesinde yüzde 50 zam

Hacettepe Üniversitesi, öğrenciler tatildeyken yemekhane ücretine zam yaptı. Kahvaltı 2,30 TL'den 3,45 TL'ye, akşam yemeği ise 2,85 TL'den 4,25 TL' ye yükseldi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Hacettepe Üniversitesi, ara tatilde yemekhane ücretine zam yaptı. Kahvaltının 2,30 TL, öğlen ve akşam yemeğinin 2,85 TL olduğu yemekhanede, kahvaltı 3,45 TL, öğlen ve akşam öğünleri ise 4,25 TL' ye yükseldi. Zamlar öğrencilerin üniversitede bulunmadığı ara tatilde yapıldı. Zam hakkında bilgilendirilmeyen öğrenciler, bütünleme sınavları için üniversitede  bulunan öğrencilerin yemekhaneye gitmesiyle zamdan haberdar oldu.

Dönem başından beri yurt, kantin ve işletmelere yapılan zamların gün geçtikçe yükseldiğini ifade eden öğrenciler, zamların geri çekilmesi için 5 bine yakın imzayı rektörlüğe teslim ettiklerini hatırlattılar. Yemekhane kalitesinin her geçen gün bozulduğunu, öğünlerin azaldığını belirten öğrenciler, yaşanan ekonomik sorunlar karşısında temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için yapılan zammın geri çekilmesini istedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Prof. Dr. Mustafa Durmuş: Türkiye ekonomisi dünyanın geri kalanından negatif ayrışmaya devam ediyor!

SONRAKİ HABER

Erzurum'da çığ altında kalan, 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...