15 Ocak 2022 06:42

AKP’li Ünal’a ‘açım’ diyen yurttaş salondan çıkarıldı

Partisinin Adıyaman'daki toplantısına katılan AKP'li Mahir Ünal'ın konuşması sırasında "Ak Partiliyim, esas meselemiz işsizlik, açım” sözleriyle tepki gösteren yurttaş salondan çıkarıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Partisinin Adıyaman il danışma toplantısına katılan AKP Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ın konuşması sırasında “Ak Partiliyim, esas meselemiz işsizlik, açım” sözleriyle tepki gösteren yurttaş salondan çıkarıldı. Ünal, daha önce de gübreye gelen zamlar nedeniyle yurttaşın tepkisiyle karşılaşmıştı.

Adıyaman’da partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına önceki akşam katılan AKP Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, partililere seslendi.  HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in 8 yıl öncesine ait fotoğrafları ve 2015’te Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polisin yaşamını yitirmesi olayı üzerinden HDP’yi ardından da CHP’yi hedef alan ve suçlayan ifadeler kullanan Mahir Ünal, “Biz terörü bitirmek için mücadele verdik, CHP’nin yaptığı gibi seçim ittifakı yapmadık” dedi.

TEPKİ GEÇİŞTİRİLMEK İSTENDİ

Bu sırada bir yurttaş “Sayın Bakanım, Sayın Bakanım” diyerek birkaç kez araya girerek konuşmak istedi.  Bu girişimi iki kez geçiştiren Ünal, “Sözlerimi bitireyim, sözlerimi bitireyim müsaadenle. Konuşma yapıyorum. Şu anda konuşmamın sonundayım” dedi.  Yurttaş, “Kendim de Ak Partiliyim. Esas meselemiz işsizlik, vallahi açım ben” diye tepkisini gösterdi.  Ünal’ın cevap vermediği yurttaş, görevlilerin yönlendirilmesiyle salondan çıkarıldı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Twitter hesabından Ünal ile yurttaş arasındaki diyaloğu paylaşarak, “Ülkemizde milyonların yaşadığı işsizliği ve yoksulluğu dile getiren, bu haykırışlarıyla milyonların sesi olan hemşehrime kulak verin Sayın Mahir Ünal. Hakikati söyleyen bu ses, milletin sesidir” ifadelerini kullandı.

GÜBRE FİYAT TEPKİSİ  

AKP Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, geçen yıl aralık ayında Elbistan’da ağız ve diş sağlığı merkezinin açılışına katıldı. Umduğu kalabalığı bulamayan Ünal, “Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz” dedi. Bir yurttaş, “Sayın Bakanım geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde 500 zam” sözleriyle tepkisini gösterdi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Novak Djokovic yeniden mültecilerin tutulduğu otele yerleştirildi

SONRAKİ HABER

Hemşin’de “bal ormanı”na yapılmak istenen taş ocağına verilen 'ÇED gerekli değil' kararı iptal

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...