23 Aralık 2021 10:18

Ayçiçek yağında indirim oyunu

Hükümete yakın yayın organlarında 5 litrelik yağın 70 liranın altına düştüğü haberleri yer aldı. Ancak haberleri duyarak marketlere gidenler hüsranla karşılaştı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Dövizin düşmesinin ardından gözler gıda ürünlerinde yapılacak indirime çevrildi. Bugün sosyal medyada ve hükümete yakın yayın organlarında başta A101 olmak üzere 5 litrelik yağın 70 liranın altına düştüğü haberleri yer aldı. Ancak bu haberleri duyarak marketlere gidenler hüsranla karşılaştı.

Zira 66.50 lira fiyatla satılan 5 litrelik yağ marketlerde değil internetten satışa sunuldu ve sınırlı stokta tutuldu. İnternet üzerinden satın almak isteyenler kısa sürede “Ürün stoklarımızda tükenmiştir” yazısıyla karşılaştı. İnternette stoklarda tükenmiş 5 litrelik ürün 66.50’den satılıyor gözükürken, aynı markanın 2 litrelik ürünü ise internet sitesindeki fiyatı 74.90 TL olarak kaldı.

İndirim haberini alıp markete gidenler ise “Tükendi” cevabıyla karşılaştıklarını söyledi.

Konuyla ilgili olarak aradığımız A-101 müşteri hizmetleri bölümünden, 66.50 TL fiyatlı 5 litrelik yağın sadece internet üzerinden satışa sunulduğu, stokların bittiği ve bir daha ne zaman yapılacağı konusunda henüz bilgi verilmediği söylendi. Müşteri hizmetleri tarafından mağazalarda 3 litrelik yağın 69.95 TL'den satıldığı bilgisi verildi. (EKONOMİ SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Merkez Bankası rezervleri geriledi: 17 Aralık haftasında rezervler 6 milyar dolar azaldı

SONRAKİ HABER

Erdoğan CHP'li belediyelere yüklendi, seçim için mesaj verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...