12 Ekim 2021 15:56

Sedat Peker'den suikast iddiası: "Gazetecilerin de yer aldığı bir ölüm listesinden bahsediliyor"

Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisinin de içinde yer aldığı bir ölüm listesinden bahsedildiğini ve açıklamalarını haberleştiren gazetecilerin de listede yer aldığını iddia etti.

Sedat Peker'in yayımladığı YouTube videosundan alınmıştır

Paylaş

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kendisinin de içinde yer aldığı bir ölüm listesinden bahsedildiğini ve açıklamalarını haberleştiren gazetecilerin de listede yer aldığını iddia etti.

Peker, ayrıca bir dönem korku iklimi için "Sedat'çılar" ve "SADAT'çılar" olduğunu söyleyip şimdi sadece SADAT'çılarda karar kılındığına dair bir paylaşım da yaptı.

Peker'in paylaşımlar özetle şöyle:

"Benim de içine dahil olduğum bir ölüm listesinden bahsediliyor. Bazı muhalif gazetecileri de benim açıklamalarımı haber yaptıkları için bu listeye eklemişler. Eli silah tutan adamlar, kalem tutanları niye öldürmek isterler? Hem açıklamaları yapan benim, gazeteciler değil ki. Beni öldürün. SADAT'çılar, kartelciler, mafyacılar; bekliyorum.

Korku iklimi için bir Sedat'çılar bir de sadatçılar vardı. Sedat'çılar artık yok. SADAT'çıları da zaten tanıyoruz. Bu yüzden bir sıkıntı yok. Gönlünüz rahat olsun." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

HDP’den Gelecek Partisine deklarasyon ziyareti

SONRAKİ HABER

Lise öğretmeni, 2 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa