8 Ekim 2021 09:04
EMEP Urfa İl Başkanı Cemalettin Özden ifadeye çağrıldı
EMEP Urfa İl Örgütü Başkanı Cemalettin Özden sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek ifadeye çağrıldı. Özden, ifadesi alındıktan sonra telefonuna el konularak serbest bırakıldı.

Fotoğraf: urfaekspres.com
İLGİLİ HABERLER

"Bu düzen değişmeli" bildirisi dağıtan 6 EMEP üyesi gözaltına alındı

İşçilere seslenen duvar gazetelerini asan EMEP üyeleri gözaltına alındı

EMEP Malatya İl Örgütünden yöneticilerinin gözaltına alınmasına tepki

EMEP Malatya İl Örgütünden yöneticilerinin gözaltına alınmasına tepki
Emek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Cemalettin Özden sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek ifadeye çağrıldı.
Haliliye Jandarma Karakolunda bekletilen Özden, sosyal medya paylaşımları nedeniyle ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Haliliye Jandarma Karakolunda bekletilen ve ifadesi alındıktan sonra telefonuna el konularak serbest bırakılan Özden, Urfa’da Özak Tekstil başta olmak üzere geçtiğimiz günlerde Urfa’da kötü çalışma koşullarına karşı insanca bir yaşam için Anayasal haklarını kullanarak sendikalı oldukları için işten atılan Uğur Tekstil işçilerinin mücadelesinde yer almış, işçiler ile fabrika önünde ve şehir merkezinde yapılan açıklamalara katılarak destek vermişti. (Urfa/EVRENSEL)
October 8, 2021
Seyit Aslan kimdir?

Evrensel'i Takip Et