04 Temmuz 2021 07:52

Şenyaşar ailesi: İbrahim Yıldız Urfa'da dolaşıyor

Emine Şenyaşar ile AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısından yaralı kurtulan Ferit Şenyaşar’ın başlattığı "Adalet Nöbeti" 118’inci gününde devam ediyor.

Ferit Şenyaşar ve Emine Şenyaşar | Fotoğraf: MA

Paylaş

Adalet arayışlarını sürdüren Şenyaşar ailesi, “İbrahim Yıldız hakkında yakalama kararı var. 3 yıldır Urfa içinde rahat bir şekilde dolaşıyor” açıklaması yaptı.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın başlattığı "Adalet Nöbeti” 118’inci gününde devam ediyor.

Eylemlerini Suruç’ta bulunan evlerinde sürdüren aile, sanal medya hesaplarından saldırıdan 18 ay sonra koruma ordusuyla Urfa Adliyesinde teslim olan tutuklu Enver Yıldız ve hakkında yakalama kararı olmasına rağmen 3 yıldır tutuklanmayan İbrahim Yıldız’ın fotoğraflarını, “Türkiye demokrasi ve özgürlükler ülkesidir. İsteyen işini sağlamlaştırılıyor ve gidip teslim oluyor (Enver Yıldız) İbrahim Yıldız hakkında yakalama kararı var (!) 3 yıldır Urfa içinde rahat bir şekilde dolaşıyor (Arkasında milletvekili amcası var)” mesajıyla paylaştı.

(Urfa/MA)

ÖNCEKİ HABER

UNESCO listesindeki Hevsel Bahçeleri çöplüğe döndü

SONRAKİ HABER

Eysim Madencilik, "cennet" denilen Topçam köyünü cehenneme çeviriyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa