23 Haziran 2021 15:06
Son Güncellenme Tarihi: 23 Haziran 2021 22:11

Kadıköy'de kadın terapisti darbedip cinsel tacizde bulunan erkek tutuklandı

Kadıköy'de ofisine müşteri olarak gittiği kadın terapisti darbedip, cinsel saldırıda bulunan erkek "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklandı.

Arşiv | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kadıköy'de ofisine müşteri olarak gittiği kadın terapisti darp edip, cinsel saldırıda bulunan erkek yakalanarak tutuklandı. 

Kadıköy, Bağdat Caddesi Feneryolu üzerinde 18 Haziran 2021'de meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Müşteri olarak terapist Masal T.'den randevu alarak iş yerine giden Şevket K., bir süre sonra polis kimliğini göstererek, içeride arama yapacağını söyledi. Şüpheli, kapıyı kilitledikten sonra Masal T.'ye sözde fuhuş ihbarı aldığını söyledi. Daha sonra kadını polis merkezine götürmeme karşılığında cinsel ilişki teklif eden şüpheli, ret cevabını aldığında ise kadını silah kabzasıyla darp etmesinin ardından cinsel tacizde bulundu.  

Masal T.'nin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli Şevket K.'yi dün Başakşehir'de bir eve yaptığı baskında yakaladı. Şüphelinin üst aramasında sahte polis kimliği ve rozeti ele geçirilirken şüphelinin emniyette 8 suç kaydı olduğu tespit edildi.

ARAMALARDA RAHAT ETMEK İÇİN POLİS KİMLİĞİ EDİNMİŞ

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Şevket K. "Nitelikli cinsel saldırı" ve "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 

TUTUKLANDI

Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği şüphelinin, "Nitelikli cinsel saldırı" ve "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.(İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Genç gönüllüleriyle Uçan Süpürge Film Festivali

SONRAKİ HABER

Hep dert hep ders…

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa