11 Mayıs 2021 18:57

Eski eşini borç para vermediği bahanesiyle darbetti, tehdit etti serbest bırakıldı

Kocaeli Başiskele'de G.Ş., eski eşi Efsun H’yi, istediği borç parayı vermemesi üzerine beyzbol sopasıyla sokak ortasında darbetti. Gözaltına alınan G.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

​Kocaeli Başiskele ilçesinde iddiaya göre, G.Ş., eski eşinden 2 bin TL borç para istedi. Efsun H. ise parayı vermek istemedi. Bunun üzerine G.Ş., Efsun H’ye sokak ortasında beyzbol sopasıyla saldırıp, darbetti. Efsun H., karakola giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan G.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“DAHA ÖNCE DE DARBETMİŞTİ”

Boşandığı eşinin kendisini sık sık darbettiğini söyleyen Efsun H., "3,5 yıl evli kaldım. Yaklaşık 1 yıldır da ayrıyız. Kendisi beni darbediyordu. Uyuşturucu kullanıyordu. Bu yüzden çok sebepsiz konulardan beni darbediyordu. En son darp olayında ise benden 2 bin liraya yakın borç para istedi. Uyuşturucu alacağını düşündüğüm için parayı vermek istemedim. Veremeyeceğimi söyleyince beni tehdit etmeye başladı. ‘Seni öldüreceğim, senin bacaklarını kıracağım, seni nereye gidersen bulacağım. Yaşatmayacağım’ gibi şeyler söylemeye başladı" dedi.

“ARACIYLA SIKIŞTIRINCA BARİYERLERE ÇARPTIM”

Olay günü bankaya gittiğini söyleyen Efsun H, "Aracımı sıkıştırması sonucu bariyerlere çarptım. Arabanın kapısı kilitli olduğu için ulaşamadı bana. Sonra gülerek uzaklaştı. Kızımı ablamdan almış. Polise gidip şikayetçi oldum. Beni tehdit edip, bariyerlere çarpmama sebep olması nedeniyle şikayette bulundum" diye konuştu.

Efsun H, saldırıdan sonra G.Ş’nin telefonu, araba ve ev anahtarını gasbedip gittiğini söyledi.

Efsun H, ambulansla hastaneye gittiğini, müdahale edildikten sonra polise tekrardan şikayetçi olduğunu anlattı.

G.Ş’nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına da tepki gösteren Efsun H., “Benim en çok canımı yakan bu oldu. Benim ölmem mi gerekiyordu onun ceza alması için. İki gün önce tehdit mesajı attı bana, 'Gebereceksin’ diye ve can korkum var. Bu yüzden gerekenin yapılmasını istiyorum. Tutuklanmasını istiyorum. Dışarıya tek başıma çıkamıyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümü | Fincancı: "Ası sonucu ölüm gibi görünüyor"

SONRAKİ HABER

İçini temizlediği beton mikseri çalıştırılınca İşçi Mehmet Erdem yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...