Tokatspor başkanı, 20-25 kişinin çocuğa istismarda bulunduğunu iddia etti
Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya, aralarında AKP'li yöneticilerin de olduğu 20-25 kişinin 14 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğunu iddia etti.

Fotoğraf: Şehlem Kaçar/csgorselarsiv.org
Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya, aralarında AKP'li yöneticilerin de olduğu 20-25 kişinin 14 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğunu iddia etti.
Akçekaya "Tokatspor_fk" kullanıcı adlı instagram hesabından yaptığı yayında, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve yardımcıları hakkında çok sayıda iddiada bulundu.
Akçekaya’nın iddiasına göre 2'sinin Tokat belediye başkan yardımcısı olan 20-25 kişi tarafından 14 yaşındaki bir kız çocuğu istismara maruz bırakıldı. Akçekaya istismar ile ilgili video kayıtlarının da olduğunu, kıza para teklif edilerek şikayetini geri çektirdiklerini, olayın üzerine giden savcının ise sürüldüğünü iddia etti.
Ufuk Akçekaya’nın pek çok konu hakkındaki açıklamaları 32 dakikalık kayıt olarak paylaşıldı. Akçekaya'nın bir başka iddiası ise AKP'li Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun AKP kongresinde 100 dönüm arazi sözü verdiği iddiası oldu.
Ufuk Akçekaya'nın iddiaları hakkında henüz bir resmi açıklama gelmedi. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et