15 Ocak 2021 04:58

Konak Mülteci Meclisi uzaktan eğitim için ikinci el bilgisayar kampanyası başlattı

Konak Kent Konseyi Mülteci Meclisi uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için ikinci el bilgisayar (masaüstü, notebook, tablet) kampanyası başlattı.

Fotoğraf: Konak Kent Konseyi Mülteci Meclisi

Reklam

Konak Kent Konseyi Mülteci Meclisi uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için ikinci el bilgisayar (masaüstü, notebook, tablet) kampanyası başlattığını duyurdu.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Konak Kent Konseyi Mülteci Meclisi, “İçinde bulunduğumuz pandemi koşulları öğrencileri uzaktan eğitime zorluyor. Uzaktan eğitim öğrencilerin ilgili elektronik materyallere ve internet erişimini zorunlu kılıyor. Ancak özellikle ekonomik zorluk nedeniyle herkesin bu koşulları karşılaması mümkün olamamakta” denildi.

Bu nedenle özellikle Basmane Bölgesi çocuklarının uzaktan eğitimine destek olmak amacıyla bölgede bulunan Konak Mülteci Merkezinde kullanılmak üzere ikinci el bilgisayar kampanyası başlattığını duyuran meclis, “Böylece ihtiyaç sahibi vatandaş ve mülteci çocuklar merkezimizde gönüllü öğretmenler eşliğinde dersleri aktif takip etme olanağına kavuşacaklardır. Desteğiniz bizim için değerlidir” ifadelerine yer verdi. (İzmir/EVRENSEL)

 

Reklam