28 Aralık 2020 04:49

Kocaeli'de su kesintisinde "kısmi" geri adım

Kocaeli'de 48 saatlik su kesintisinde kısmi de olsa geri adım atıldı. Su kesintisi İzmit, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel'de 16 saat, Körfez'de 30, Dilovası’nda 38 saat yaşanacak.

Fotoğraf: Pixabay

Paylaş

Kocaeli'de tartışma konusu olan 48 saatlik su kesintisinde kısmi de olsa geri adım atıldı. Tepki çeken su kesintisi kararı, İSU tarafından yapılan açıklamayla güncellendi.

Pandemi koşullarında yaşanacak 48 saatlik su kesintisine vatandaş tepki göstermiş, yetkililer de sağlık açısından risk oluşturacağını açıklamıştı. Çok sayıda siyasi parti ve meslek örgütünün karardan vazgeçilmesi yönünde yaptıkları açıklamanın yanı sıra sosyal medyada "#KocaelininSuyunaDokunma" etiketiyle yapılan kampanya da destek gördü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakı olan İSU tarafından yapılan yeni açıklamada ilçelerde yapılan su kesintisinin güncel süreleri yayınlandı. Su kesintisi İzmit, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel'de 16 saat yaşanacakken Gebze, Darıca ve Çayırova'da yine 48 saat sürecek. Kesinti ayrıca Körfez'de 30, Dilovası’nda 38 saat yaşanacak. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Asgari ücret mektubu

SONRAKİ HABER

Yeni yıl sofrası en az 200 lira

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...