02 Aralık 2020 12:49

Nar Bilim, Kültür ve Sanat Derneği "Uzakları Yakın Eden Söyleşiler" düzenliyor

Antep’te faaliyet gösteren Nar Bilim, Kültür ve Sanat Derneği “Uzakları Yakın Eden Söyleşiler” başlığıyla, bilimden sanata, edebiyattan yemek kültürüne kadar pek çok online söyleşi gerçekleştirecek.

Görsel: Nar Sanat

Paylaş

Antep’te faaliyet gösteren Nar Bilim, Kültür ve Sanat Derneği “Uzakları Yakın Eden Söyleşiler” başlığıyla, bilimden sanata, edebiyattan yemek kültürüne kadar farklı dallarda online söyleşiler gerçekleştirecek.

Aralık ayı boyunca devam edecek olan söyleşiler, Nar Sanat’ın Instagram hesabından (narsanat.antep) saat 20.00’de canlı yayımlanacak.

Online söyleşilerin ilki 4 Aralık'ta “Pandemi Sürecinin Müzisyenlere Etkisi” başlığıyla Kardeş Türküler Solisti Vedat Yıldırım ile yapılacak. Etkinliğin ilk haftasının ikinci söyleşisi, 5 Aralık Cumartesi, Yazar Aydın Çubukçu ile gerçekleştirilecek ve “Veba Salgınının Tarihteki İz Düşümleri” başlığıyla yayımlanacak.

Etkinliğin ikinci haftası sinemaya ayrılacak. 11 Aralık Cuma, Yazar Sibel Öz’ün “Yeşilçam Yıldız Sisteminde Bir Anti Yıldız Adile Naşit” kitabı üzerinden, Adile Naşit ve Yeşilçam Sineması konuşulurken, 12 Aralık Cumartesi, Sinema Eleştirmeni ve Yazar Şenay Aydemir ile “Sansür, Otosansür ve Sinema” başlıklı söyleşi gerçekleşecek.

Etkinliğin üçüncü haftasında tek söyleşi olacak. 18 Aralık Cuma, Evrim Ağacı ekibinden Çağrı Mert Bakırcı ile “Evrimin Temelleri ve Mekanizmaları” isimli söyleşi yapılacak.

Son hafta, 25 Aralık Cuma günü Yemek ve Kültür dergisinden Musa Dağdeviren ile “Yemek, Kültür ve Antep Mutfağı” söyleşisi ile açılacak ve 26 Aralık Cumartesi, Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Füsun Demirel ile yapılacak olan “Kültürün İnşasında Tiyatro” söyleşisiyle etkinlikler son bulacak. Söyleşiler daha sonra, Nar Sanat’ın, Twitter, Facebook ve YouTube hesaplarından da yayımlanacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz tutuklandı

SONRAKİ HABER

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Kovid-19 testi pozitif çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...