02 Aralık 2020 12:42

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz tutuklandı

Aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da bulunduğu 5 kişi "Terör örgütü üyeliği" gerekçesiyle tutuklandı.

Cihan Yavuz ve beraberinde gözaltına alınanlar | Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında 26 Kasım'da gözaltına alınan, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un da bulunduğu 17 kişi adliyeye sevk edildi. Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz, "terör örgütü üyeliği" iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece 4 kişiyle birlikte tutuklandı.

DHA'nın verdiği bilgiye göre, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz, HDP'li üyeler ve gazetecilerin de bulunduğu 19 kişi 26 Kasım'da gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanların emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı. Gözaltına alınanlardan 2'si emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un da bulunduğu 17 kişi adliyeye sevk edildi. Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz ve 4 sanık "terör örgütü üyeliği" iddiasıyla tutuklandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Rusya'da gelecek haftadan itibaren Kovid-19 aşısının uygulanmasına başlanacak

SONRAKİ HABER

Nar Bilim, Kültür ve Sanat Derneği "Uzakları Yakın Eden Söyleşiler" düzenliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...