18 Kasım 2020 08:28

Netflix, Ezel Akay imzalı 9 Kere Leyla filminin resmi fragmanını paylaştı

Yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı, başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un yer aldığı 9 Kere Leyla, 4 Aralıkta gösterime girecek.

9 Kere Leyla afişi

Paylaş

Başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un yer aldığı film, 4 Aralık Cuma günü Netflix’te gösterilmeye başlanacak.

Resmi fragmanı paylaşılan filmin konusu şöyle:

"Leyla ve Adem, yıllarca mutlu bir evlilik yaşadılar, ta ki güzel evlilik terapistleri Nergis, Adem’in kalbini çalana kadar. Görünüşte çok zengin olan Adem’in, bütün mal varlığının yönetimi ise Leyla’nın elindedir. Nergis ile aralarındaki engelleri kaldırmak için harekete geçen Adem, Leyla’yı kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Ancak bu girişimlerinin hepsi de başarısızlıkla sonuçlanır. Adem, sonunda Leyla’dan kesin olarak kurtulmanın en iyi yolunun onu öldürmek olduğuna karar verir. Gözü Nergis’ten başkasını görmeyen Adem, Leyla’yı ortadan kaldırmak için 9 farklı girişimde bulunur. Ancak Leyla’yı öldürmek Adem’in sandığı kadar kolay değildir." (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

DTK Eş Başkanı Leyla Güven hakkında 25 yıla kadar hapis istemi

SONRAKİ HABER

Demokrasi İçin Birlik: Sağlık Bakanlığı bütçesinde şirketlerin çıkarları gözetiliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...