31 Ekim 2020 10:17
Son Güncellenme Tarihi: 31 Ekim 2020 15:49

İzmir'deki depremde hayatını kaybedenler toprağa veriliyor

Depremde yaşamını yitiren Buse Demir, Fatma Öztemel Öztürk, Nazmiye Doğrayan, Burcu Yüksel, Ege Ilgaz Yüksel, Dila Yüksel ve Ayşe Melahat Köse toprağa verildi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

İzmir'de dün meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 7 kişi toprağa veirldi.

Ege Denizi'nde İzmir’in Seferihisar açıklarında dün saat 14.51'de meydana gelen depremde yaşamını yitiren Fatma Öztemel Öztürk (56) ve Nazmiye Doğrayan (64) için Bornova'daki Hacılarkırı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Öztürk ve Doğrayan'ın yakınları ile hükümet yetkilileri katıldı. Öztürk ve Doğrayan'ın cenazeleri tören sonrası toprağa verildi.

Depremde hayatını kaybeden diş hekimi Burcu Yüksel ile çocukları Ege Ilgaz ve Dila Yüksel'in cenazeleri de Bornova Hacılarkırı Mezarlığı'ndaki tören sonrası toprağa verildi. Yüksel ailesinin cenaze törenine Burcu Yüksel'in eşi İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel, İzmir Tabip Odası yöneticileri, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, siyasi parti ve kitle örgütü temsilcileri katıldı.

Yüksel ailesinin 3 ferdinin cenazeleri, tören sonrası toprağa verildi.

58 yaşındaki Ayşe Melahat Köse'nin cenazesi de aynı mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine, Köse'nin ailesi ve yakınları, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AKP İzmir Milletvekilleri Alpay Özalan ile Yaşar Kırkpınar katıldı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Diş Hekimliği bölümünden mezun olan Buse Demir’in cenazesi ise memleketi Turgutlu’ya getirilerek öğle saatlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Kabristanı'nda toprağa verildi. Cenazede Buse'nin babası Osman Demir ve enkazdan sağ olarak kurtulan annesi Şaziye Demir'i yakınları teselli etti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Haber Sen 7. Genel Kurulu: PTT, salgın sürecinde de sınıfta kaldı

SONRAKİ HABER

Genel Sağlık-İş: Hasarlı hastanede hizmet verilerek can güvenliği yok sayılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...