21 Ekim 2020 11:13
Son Güncellenme Tarihi: 21 Ekim 2020 14:51

Diyarbakır'da Melek Aslan erkek kardeşi tarafından sokak ortasında öldürüldü

Diyarbakır’da Melek Aslan adındaki genç kadın, erkek kardeşi tarafından öldürüldü. Melek Aslan'ın şiddet gördüğü eski erkek arkadaşı hakkında 1 ay önce koruma ve uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi

Melek Arslan'ın öldrüldüğü yer | Fotoğraf: MA

Paylaş

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 24 yaşındaki Melek Aslan, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Aslan'ı öldüren erkek kardeşi Mustafa Aslan gözaltına alındı. Melek Aslan'ın 1 ay önce şiddet gördüğü eski erkek arkadaşı Orhan V. hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Sanat Sokağı’nda 24 yaşındaki Melek Aslan, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Adıyaman’dan Diyarbakır’a gelen Aslan, Sanat Sokağı’nda bir bankta oturduğu sırada erkek kardeşi Mustafa Aslan (20) tarafından ateşli silahla vuruldu. Aslan, olay yerinde hayatını kaybederken, katil ise gözaltına alındı.

KORUMA VE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Dicle Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan aynı zamanda KPSS’ye hazırlanan Aslan’ın ayrıldığı eski erkek arkadaşı Orhan V.’nin şiddetine maruz kaldığı ve Orhan V.’nin yaşadığı Sakarya’ya giderek Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde Orhan V. hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi.

Orhan V.’nin tehditlerinin devam etmesi üzerine Aslan, bir ay önce Orhan V. hakkında suç duyurusunda bulunup, koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdı. Aslan’ı rahatsız etmeye devam eden Orhan V.’nin Aslan’ın ailesini aradığı ve bunun üzerine Aslan’ın kardeşi Mustafa Aslan’ın Adıyaman’dan Diyarbakır’a gelerek Aslan’ı katlettiği öğrenildi.

Mustafa Aslan tarafından Yenişehir ilçesi Sanat Sokağı’nda bir bankta oturduğu sırada ateşli silahla katledilen Aslan’dan geriye kitapları ve çantası kaldı. (Diyarbakır/MA)

ÖNCEKİ HABER

Şilili müzik grubu Inti Illimani’den online konser

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı 88 bin TL olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...