01 Ekim 2020 12:07
Son Güncellenme Tarihi: 01 Ekim 2020 18:55

Kendisine saldıran erkeği öldürmesi sonucu cinayetle suçlanan Muradiye K. tutuklandı

Konya'da birlikte yaşadığı erkeğin saldırısı sırasında bıçakla ölümüne sebep olan Muradiye K. tutuklandı.

Fotoğraf: Tolga Yanık/DHA

Paylaş

Konya'da birlikte yaşadığı Yunus Bozdağ'ın kendisine saldırması sırasında ölümüne sebep olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Muradiye K. tutuklandı. Pişman olduğunu belirten Muradiye K., "Onu öldürmek gibi bir niyetim yoktu. O beni öldürecekti. Annemi darbettiler. Ben o bıçağı kendimi korumak amaçlı aldım" dedi.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Buhari Sokak'ta meydana geldi. Fırıncılık yapan evli Yunus Bozdağ, eşinden boşanmış, 1 çocuk annesi meslektaşı Muradiye K. ile 2 ay önce birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre Bozdağ ve Muradiye K. yaklaşık 20 gün önce evdeki eşyaların paylaşımı nedeniyle tartıştı. Muradiye K'nin 11 Eylül günü polise şikayeti üzerine Bozdağ hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı alındı. Karardan 3 gün sonra çiftin barışması üzerine Muradiye K, polis merkezine giderek şikayetinden vazgeçti. Bunun üzerine Bozdağ'ın uzaklaştırma kararı kaldırıldı.

YERE YATIRIP TEKMELEMİŞ

DHA'nın aktardığına göre Muradiye K, dün akşam evdeki eşyalarını almak için annesi Döndü K. ve kız kardeşi Fatma K. ile birlikte eve geldi. Çift arasında eşyaların paylaşımı konusunda evin önünde tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yunus Bozdağ, Muradiye K.'yi yere yatırarak dövmeye başladı. Bunun üzerine çantasında bulunan bıçağı çıkartan Muradiye K, Bozdağ'a doğru bıçağı savurdu. Yaralanan Yunus Bozdağ olay yerinde hayatını kaybetti. Elinde bıçakla olay yerinde bekleyen Muradiye K. ise polise teslim oldu.

"O BENİ ÖLDÜRECEKTİ"

Muradiye K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının "Neden öldürdünüz" sorusuna Muradiye K., "Onu öldürmek gibi bir niyetim yoktu. O beni öldürecekti. Annemi dövdüler. Ben o bıçağı kendimi korumak amaçlı aldım. Pişmanım" dedi.

Muradiye K, gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği hakimlik tarafından tutuklandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Okul bahçesinde kadın cinayeti işleyen uzman çavuşa indirim üstüne indirim!

SONRAKİ HABER

Sağlık Bakanı’na göre Kovid-19 verilerindeki gerçekleri gizlemek “ulusal çıkar”mış

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...