24 Temmuz 2020 05:13

Bolu'da ilaç fabrikasında buhar kazanı patladı

Bolu'da bir ilaç fabrikasında patlayan buhar kazanı paniğe neden oldu. Patlama vardiya değişimi sırasında yaşandığı için yaralanan olmadı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bolu'da bir ilaç fabrikasında buhar kazanı patladı. Patlama, vardiya değişimi sırasında yaşandığı için yaralanan olmadı.

DHA'da yer alan habere göre olay, gece yarısı Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ilaç fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın arka kısmında bulunan buhar kazanında bilinmeyen nedenle patlama yaşandı. Patlama sırasında vardiya değişiminde bulunan işçiler büyük korku yaşarken, olayın ardından fabrikaya çok sayıda itfaiye, UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi.

Patlamanın işçilerin vardiya değişim saatinde yaşanması olası bir tehlikeyi önledi. Patlamanın yaşandığı bölümde o saatte kimsenin olmaması nedeniyle yaralanan olmadı. Patlamanın yaşandığı alanda itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Fabrikada ilaç nedeniyle herhangi bir kimyasal madde sızıntısı olmadığı öğrenildi.

Olayın ardından gece mesaisine gelen işçiler de evlerine gönderildi. Yangında hasar meydana gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Köpeği kurtarmak için kanala atlayan mülteci genç hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

CHP'li Utku Çakırözer: İnternet sansüründe dünya rekortmeni olduk

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa